Johanna saarik

Kvalifikatsioon
Treeneri abiline (2 aastat)
Sportakrobaatika kohtunik
Tegev koondislane, võistlen 13-19 vanuseklassis

Johannast lähemalt
Olen partnerakros trennis käinud juba väiksest saati ja tänu sellele on mul olnud võimalus tulla ka eesti meistriks mõnelgi korral. Olen enda klubi ja ka riiki esindanud nii MMil kui ka EMil. Lisaks akrobaatikale meeldivad mulle veel teised erinevad spordialad. Suvel on lemmikuks võrkpall. Mulle meeldib käia ka erinevatel võistlustel kaasa elamas.
Trenne andes on mu eesmärgiks ja ka kõige lemmikumaks osaks näha lastes arengut. See hea meel ja sära silmis, mis kiirgab kui peale rasket tööd tuleb uus harjutus või oodatud tulemus on sama moodi võit treeneri jaoks.

PartnerAkro on minu jaoks
…nagu teine pere. Seal on kõik kõige paremad sõbrad, trennidest ei puudu naer ja hea tuju. Partnerakro on kindlasti suur osa minu isiksusest, sest olen õppinud kõigi teekondadega nii palju ja saanud kogemusi, mida mujalt ei saaks. Olen saanud uusi oskusi, mis tulevad kasuks ka väljaspool trennisaali.