Meribel kondimäe

Kvalifikatsioon
Sportakrobaatika Eesti Koondise tegev sportlane Õhuakrobaatika treener/abitreener (3 aastat)
Sportakrobaatika kohtunik

Meribelist lähemalt
Olen tegelenud sportakrobaatikaga 7 aastat, Keila Noor Sportlase “Aasta Jälg 2017” nominent, saavutanud sportakrobaatikas mitmeid poodiumi kohti Eestis, Acro Spring Cup 2023 Juuniorklassi 12-18 kolmikud 1. koht, ning esindanud Eestist ka välisvõistlustel.
Ma olen pühendunud ja hooliv. Lisaks ise trenni tegemisele meeldib mulle veel lugeda ja looduses käia. Treeningutel on minu eesmärk õpetada lastele eesmärkide seadmist, nende poole sihikindlat püüdlemist ning edusammude tegemisel enda kui ka trennikaaslaste tunnustamist. Soovin, et lapsed naudiks peale tulemuste ka selleni viivat teekonda.

PartnerAkro on minu jaoks
Partnerakro on minu jaoks kodu. Sealt olen leidnud endale eluaegseid sõpru ning üles korjanud kogemusi ja õppetunde, mida jään igavesti endaga kaasas hoidma. Trennisaalis saan tunda ennast nagu mina ise, olgu väga hea või halb päev, alati on keegi, kes on valmis kuulama.