Kirke kuusk

Kvalifikatsioon
Treeneri abiline 2 aastat
Sportakrobaatika tegev koondislane 13-19 vanuseklassis
Sportakrobaatika kohtunik

Kirke lähemalt
Alustasin Partnerakrobaatikaga 2017. aastal, olen saavutanud mitmeid poodiumi kohti nii Eestis kui ka naaberriikides, olen esindanud enda klubi ja riiki Euroopa Meistrivõistlustel Pesaros 2021. aastal.
Ma olen uudishimulik ja kohusetundlik. Lisaks sportakrobaatikale meeldib mulle võrkpalli mängida ja raamtuid lugeda.
Treeningutel on minu eesmärk õpetada lastele, et meeskonna töö ja omavahel suhtlemine on oluline. Naeratuse toob näole see kui on näha, et lapsed arenevad ja et neil on trenni tehes lõbus ja hea olla.

PartnerAkro on minu jaoks
… nagu teine kodu. Sealt olen leidnud endale kõige paremad sõbrad, kellele saan oma muresid ja rõõme jagada. Trennid pole kunagi igavad ja nalja saab alati, olgu päev mistahes. PartnerAkrost olen saanud palju uusi kogemusi ja oskusi, mis tulevad ilmselt kasuks ka tulevikus.